Ouder kindyoga

Wat is ouder kindyoga?

 

Laat je meevoeren met een fantasievol yogaverhaal waarin yogahoudingen, ademspelletjes, massage en relaxatie op een speelse manier aan bod komen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samenwerken. Maar bovenal beleef je samen veel plezier!
De meeste kinderen houden van de ouder kindyoga momenten omdat ze veel persoonlijke aandacht krijgen en leuke oefeningen leren die ze achteraf samen thuis kunnen doen. De oefeningen helpen bij het ontstressen voor zowel ouder als kind en het opbouwen van vertrouwen en vreugde.

 

Praktisch?

 

Data:

 

De lessenreeks bestaat uit 6 lessen, inclusief 1 proefles. De lessen duren 1 uur en gaan door op woensagnamiddag of zaterdagochtend.

 

De data voor de nieuwe lessenreeks ligt nog niet vast. Indien u interesse heeft mag u steeds mailen naar michelle@flux-zandhoven.be zodat u verder op de hoogte wordt gehouden.

 

Door wie:

 

Voor wie:

 

Michelle Beliën is yogadocente en psychotherapeute.

 

Kinderen van 4 tot 14 jaar. (Groot-) ouders, oom, tante, vriend of vriendin zijn welkom. Extra kinderen per volwassene zijn welkom aan €8/les.

 

Kostprijs:

 

De prijs voor de volledige lessenreeks bedraagt €60* voor de volwassene en €50* voor 1 kind. De proefles bedraagt 20 euro per koppel en indien je de lessenreeks wil volgen wordt deze verrekend.

 

Waar:

 

FluX gezondheidscentrum Zandhoven

Bruggestraat 5a

2240 Zandhoven

 

 

Inschrijven is verplicht (ook voor de proefles) via e-mail naar michelle@flux-zandhoven.be, graag met vermelding van de namen en leeftijden.

Indien u bijkomende vragen heeft of graag meer wil weten, mail gerust naar bovenstaand mailadres of bel op 0483/01 96 14.

 

* Wanneer u het attest ‘aanvraag tot terugbetaling inschrijvingsgeld sport- en jeugdvereniging’ van uw ziekenfonds meebrengt, krijgt u een deel terugbetaald.

 

Is jullie nieuwsgierigheid gewekt? Kom zeker eens proberen!

De therapeut

Michelle Beliën

psychologisch consulent, kinderyoga

Inschrijven