Ouder kindyoga

Wat is ouder kindyoga?

 

Laat je meevoeren met een fantasievol yogaverhaal waarin yogahoudingen, ademspelletjes, massage en relaxatie op een speelse manier aan bod komen. Je leert elkaar op een andere manier kennen en samenwerken. Maar bovenal beleef je samen veel plezier!
De meeste kinderen houden van de ouder kindyoga momenten omdat ze veel persoonlijke aandacht krijgen en leuke oefeningen leren die ze achteraf samen thuis kunnen doen. De oefeningen helpen bij het ontstressen voor zowel ouder als kind en het opbouwen van vertrouwen en vreugde.

 

Praktisch?

 

Data:

 

De lessenreeks bestaat uit 6 lessen, inclusief 1 proefles. De lessen duren 1 uur en gaan door op woensag van 15 tot 16h.

 

Proefles op woensdag 16 mei 2018. Aansluitend de overige 5 lessen op volgende woensdagen: 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni.

 

Door wie:

 

Voor wie:

 

Pia Govaerts is yogadocente en psychotherapeute

 

Kinderen van 4 tot 14 jaar. (Groot-) ouders, oom, tante, vriend of vriendin zijn welkom. Extra kinderen per volwassene zijn welkom aan €8/les.

 

Kostprijs:

 

De prijs voor de volledige lessenreeks bedraagt €60* voor de volwassene en €50* voor 1 kind. De proefles bedraagt 20 euro per koppel en indien je de lessenreeks wil volgen wordt deze verrekend.

 

Waar:

 

FluX gezondheidscentrum Zandhoven

Witte Hoeve 12

2242 Pulderbos

 

 

Inschrijven is verplicht (ook voor de proefles) en kan tot 11 mei via e-mail naar info@flux-zandhoven.be, graag met vermelding van de namen en leeftijden.

Indien u bijkomende vragen heeft of graag meer wil weten, mail gerust naar bovenstaand mailadres of bel op 0477/90 33 89.

 

* Wanneer u het attest ‘aanvraag tot terugbetaling inschrijvingsgeld sport- en jeugdvereniging’ van uw ziekenfonds meebrengt, krijgt u een deel terugbetaald.

 

Is jullie nieuwsgierigheid gewekt? Kom zeker eens proberen!

De therapeut

Pia Govaerts

ouder-kindyoga

Inschrijven