Beleef Balans 3 daagse

Beleef Balans Zomerkamp

Kom in beweging en ontdek verschillende wegen naar balans

Welkom bij het Beleef Balans Zomerkamp, een driedaagse ervaring speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar innerlijke rust, evenwicht en vitaliteit. Georganiseerd door het Flux Gezondheidscentrum in Zandhoven, bundelt dit kamp verschillende activiteiten die gericht zijn om zowel fysiek als mentaal in balans te komen.

 

Kampdetails:

 • Data: 19 – 20 en 21 augustus
 • Tijd: 09:00 tot 16:00
 • Locatie: Flux Gezondheidscentrum | Bruggestraat 5A in Zandhoven
 • Prijs: €375 inclusief lunch (incl btw)
 • Groepsgrootte: Minimum 8 en maximaal 12 deelnemers

 

Activiteiten:
Tijdens het zomerkamp bieden we een divers programma aan met activiteiten zoals:

 • Intermittent Living: Leer de voordelen van intermittent vasten en leven. Ontdek de gezondheidsvoordelen van koude prikkels en je lichaam rust te geven door de juiste voeding of te vasten. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met koude baden onder professionele begeleiding. Ervaar en leer hoe je dit kan integreren in je dagelijkse leven.
 • Evenwichtige Voeding en Foodprep: Ontvang praktisch advies voor een gebalanceerd dieet en leer foodpreppen tijdens de kookworkshop.
 • Yoga en Ontspanning: Verken verschillende yogatechnieken, ademhalingsoefeningen en ontspanningsmethoden om stress te verminderen. Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.
 • Lichaamsgerichte therapie: Ontdek je innerlijke kracht en kom meer in contact met je lichaam. We geven aandacht aan thema’s die bij jou op de voorgrond staan en exploreren deze met zorg via creativiteit en beweging.
 • Natuurwandelingen: Geniet van verkwikkende wandelingen in de natuur en versterk je mentale veerkracht.
 • Workshops voor innerlijke kracht: Neem deel aan workshops gericht op het bewustwording en het in balans brengen van denken en voelen. Leer technieken om hoofd en hart op één lijn te brengen en verbinding te maken met jezelf en de anderen tijdens een cacoaceremonie.

 

Toegankelijkheid:

Het zomerkamp is toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Onze activiteiten – waaronder yoga, lichaamsgerichte therapie en natuurwandelingen – zijn niet fysiek belastend en geschikt voor deelnemers van alle fitnessniveaus.

Inschrijving:

Wil je deelnemen aan dit unieke zomerkamp? Schrijf je dan in voor 31 juli via deze link: https://forms.gle/HhM9rEnhbxoYmWcz5
Hier vind je ook alle betaalinformatie. Na ontvangst van je betaling, krijg je een bevestigingsmail met alle praktische info.
Uitschrijven kan kosteloos tot 5 augustus. Flux behoudt het recht tot annulatie bij onvoldoende inschrijvingen, uiteraard wordt je bijdrage dan volledig terugbetaald.


Contact:

Voor meer informatie of vragen, neem contact op via:

 • E-mail: vicky@flux-zandhoven.be of peter@flux-zandhoven.be

Kom in beweging en ontdek verschillende wegen naar balans. Wij hopen je te mogen verwelkomen op ons zomerkamp!

De lesgeefster

Katrien Lambaerts

gesprekstherapeut (individueel)

Peter Massy

loopbaancoaching, stress & burn-out coach

Vicky De Ceuster

energetisch coach, loopbaancoach

Nele Joris

0rthomoleculaire voedingstherapeut volgens de kPNI

Erika Triki

gesprekstherapeut (individueel & relaties)

Clara Erauw

Osteopaat, kinderosteopaat

Claudia Kessen

Psychotherapeut (individuele, relatie en gezinstherapie)

Fabienne Tondeur

Yoga lerares

Meer informatie