Coaching en procesbegeleiding

Vanuit het oplossingsgericht werken wordt een begeleidingstraject opgezet waarbij je gecoacht wordt om zelf mee op zoek te gaan naar antwoorden. Je wordt uitgedaagd om buiten vertrouwde kaders te kijken en te ontdekken hoe je een gewenst doel kan bereiken en belemmerende problemen kan oplossen. Op die manier kom je tot resultaten waar je achter staat en die je wilt verwezenlijken.

 

Je kan bij ons terecht voor

Er zijn momenten waarop:

  • Je lijkt vast te lopen in je leven
  • Je te maken krijgt met ingrijpende veranderingen
  • Je een hernieuwde balans wil vinden in je leven of wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling (mindset)
  • Het samenleven als koppel of gezin moeilijk loopt
  • Je op zoek bent naar opvoedingsondersteuning

Coaching/procesbegeleiding is dan een laagdrempelige vorm van begeleiding gericht op ontwikkeling en groei. Samen komen we tot een langdurige oplossing op maat die het meest aansluit bij je vraag als individu, gezin of team.

 

Werkwijze

De eerste sessie is steeds een kennismakingsgesprek/intake. Hierin gaan we op zoek naar de eigenlijke hulpvraag. Ik vind het essentieel steeds de vraag van kinderen/jongeren, ouders, medewerkers en teams te zien als startpunt in een begeleidingsproces. Vanuit die vraag zullen we dan samen een traject aangaan van één of meerdere vervolggesprekken. Dat betekent voor mij gericht coachen vanuit de kracht die ieder in zich heeft en inzetten op samenwerking, verbinding, groei en ontwikkeling.

Een consultatie duurt ongeveer 1 uur.

 

Tarief

  • De prijs voor een consult bedraagt 50 euro ongeacht het gaat over een individu, koppel, gezin of een groepssessie.

Er is de mogelijkheid om via bancontact app of cash te betalen.

De therapeut

Jeroen Stuyck

Coach en proces begeleider

Een afspraak maken?