Mindfulness

We leven in een drukke wereld waarin het leven soms te snel aan ons voorbijgaat. Vaak hebben we het gevoel geen tijd te kunnen maken voor onszelf. We hebben behoefte om op adem te komenMet mindfulness geef je aandacht aan het enige moment dat je hebt: het nu-moment. Hierdoor krijg je meer veerkracht, stressbestendigheid, zelfvertrouwen, innerlijke rust.

Mindfulness is wetenschappelijk onderbouwd en brengt het beste uit het Oosten en het Westen samen, staat  los van geloof en is voor iedereen toegankelijk. De workshops zijn voornamelijk praktisch gericht maar je krijgt ook kort inzicht in de theoretische achtergrond van mindfulness.

Starten met mindfulness (4 workshops)

Tijdens 4 workshops van telkens 2 uur leer je de basis van mindfulness kennen. Je oefent tijdens de lessen maar ook thuis om beter om te kunnen gaan met allerlei vormen van stress. Je leert meer aandacht geven aan kleine dingen en geniet meer van het leven. Je gaat minder piekeren en maakt bewustere keuzes. Stress is niet enkel een mentaal proces maar bouwt zich ook op in ons lichaam.

Datum:

zondag 11/9, 25/9, 9/10 en 23/10 van 10u30 – 12u30

PRIJS (incl. BTW): €175

De reeks start bij een minimum van 6 deelnemers.

Alle workshops gaan door in de polyvalente ruimte bij FluX

Trek gemakkelijke kledij aan zodat je vrij kan bewegen en zitten. We hebben bij FluX alle materiaal voorzien: yogamatjes, kussens, blokken, dekens…. Je mag natuurlijk ook je eigen materiaal meebrengen.

 

Voor meer info kan je terecht bij Annick Boeykens op 0475 78 61 80 of mindfulness@flux-zandhoven.be. Je inschrijving is definitief na betaling van het cursusgeld op rekeningnummer BE29 9731 3691 8564 op naam van Annick Boeykens met vermelding van jouw naam en de gekozen startdatum.


De therapeut

Annick Boeykens

Mindfulness voor volwassenen

Meer informatie