Energetisch coach

Energetische coaching biedt een holistische benadering waarbij het lichaam, de geest, de emoties en bijbehorende energie in harmonie worden gebracht. Het is een combinatie van coaching en energetische heling met als resultaat: pijnbevrijding, een verbeterd algeheel welzijn en verhoogde levenskwaliteit.

Werkwijze

De werking ervan omvat verschillende stappen:

  1. Inleidend gesprek: De sessie begint met een diepgaand gesprek om het probleem of de klachten te begrijpen en de gewenste realiteit te identificeren. Hierbij worden jouw specifieke behoeften en doelen in kaart gebracht.
  2. Energetische uitlijning: De coach voert een uitlijning uit van het bekken, de rug, de nek en het hoofd om het energiesysteem in balans te brengen. Dit helpt bij het creëren van een solide basis voor verdere energetische interventies.
  3. Energie check-up: Er wordt gekeken naar de vrije stroom van energie in het lichaam. Blokkades of verstoringen worden geïdentificeerd en aangepakt om de energiestroom te herstellen.
  4. Energetische Aanbieding: De coach biedt via specifieke technieken energie aan om de hersengolven en het zenuwstelsel tot rust te brengen. De energie wordt gericht op de plekken waar de pijn of klachten zich manifesteren, zodat pijn bevrijd wordt en het herstelproces versnelt.
  5. Lichaamsbevraging: Inzichtelijke vragen worden gesteld om een intuïtief begrip te krijgen van de dieperliggende oorzaken van de pijn of klacht. Dit kan verborgen emoties, spanningen of onverwerkte ervaringen aan het licht brengen. Deze kunnen dan ook meteen energetisch behandeld worden.
  6. Integratie: Tot slot wordt er een afsluitend gesprek gevoerd om de verkregen inzichten te integreren in de levensstijl van de cliënt. Dit helpt om blijvende veranderingen te bewerkstelligen en het algehele welzijn te verbeteren.

Je kan bij Vicky terecht voor:

Energetische coaching kan ingezet worden voor alle fysieke of psycho-emotionele klachten zoals: lichamelijke pijnen, vermoeidheid, allergieën, burn-out, immuniteitsproblemen, huidziekten, depressie,…

 

Tarief 

  • De behandeling duurt 1uur en bedraagt 65 euro.

 

De therapeut

Vicky De Ceuster

energetisch coach, loopbaancoach

Een afspraak maken?