Loopbaancoaching

Als loopbaancoach begeleid ik je om stil te staan bij jouw loopbaanwensen en om te bewegen richting eigen keuze. Tijdens het coaching traject kijken we wat er al is (aan kwaliteiten, competenties, ..) en wat je nog zou willen ontwikkelen of versterken. We werken samen aan jouw Loopbaangeluk.

 

JE KAN BIJ ONS TERECHT VOOR MEER LOOPBAANGELUK

Wil je meer loopbaangeluk ervaren?  Ga dan samen met onze loopbaancoach op stap. In onze loopbaanbegeleiding krijg je alle tools in handen om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan. Een scherper inzicht in jezelf, je mogelijkheden en de arbeidsmarkt.
Het resultaat?
Meer energie, een groeipad als mens of professional, meer evenwicht, terug hoop of eindelijk rust in je hoofd.

Een leven met meer loopbaangeluk kan vandaag beginnen. Maak een gratis afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze coach.

Het kan anders, het mag anders!

 

Wat maakt mijn aanpak zo krachtig?

Mijn begeleiding heeft niet alleen een sterke impact op je loopbaan, maar vaak ook op je levenspad. Jouw loopbaangeluk is dan ook onze specialisatie:

  • we brengen jou voorbij je denken
  • we trekken het perspectief (eerst) wijd open
  • we gaan aan slag met de achterliggende patronen
  • we dragen met plezier al onze kennis van de arbeidsmarkt over
  • we laten de vraag achter de vraag zichtbaar worden

Zo bouwen we samen aan duurzaam loopbaangeluk!

 

WERKWIJZE

Ik begeleid je met een open en uitnodigende houding, gebruik makend van methodieken op maat van jouw loopbaanvraag.

Eerst maken we kennis met elkaar via een gratis infosessie of een telefonische intake. Dan beslis je of je jouw loopbaancheque wilt inzetten.

Tijdens dat eerste gesprek of de intake verkennen we jouw wensen verwachtingen, werkervaring en staan stil bij jouw loopbaanvraag. De volgende sessies gaan we dieper in op jouw vraag via oefeningen, opdrachten thuis en gesprekken. Als afsluiter van dit coaching traject stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

 

TARIEF EN TERUGBETALING

Met loopbaancheques van de VDAB

Via de loopbaancheques van de VDAB kan je met een eigen inbreng van 90 euro genieten van zeven uur coaching en één uur nazorg (acht uur in totaal dus). Alle werknemers en zelfstandigen hebben elke zes jaar recht op zo’n traject van 7+1 uur loopbaanbegeleiding. Voor de VDAB-loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching. . Je kan online loopbaancheques bestellen via jouw account op vdab.be/mijnloopbaan of via het groene nummer 0800/30 700 (elke werkdag).

 

De therapeut

Peter Massy

loopbaancoaching, stress & burn-out coach

Een afspraak maken?