Stress & burn-out coach

Te veel stress en burn-out kan iedereen overkomen. Het wordt gekenmerkt door uitputting (hele tijd moe zijn), een gevoel van onkunde, concentratieverlies, piekeren, demotivatie. Zit jij in een burn-out, voel je de spanning stijgen en weet je niet direct wat je hieraan kan doen? Een goed getrainde coach kan je helpen!

Je kan bij ons terecht voor

Als erkende coach (bij de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out coaches: VESB) ga ik aan de slag met wat bij jou de stress en spanning veroorzaakt (of veroorzaakt heeft). Een traject loopt altijd in samenspraak met jouw huisarts.

 

Werkwijze

Na een intake gesprek wordt samen met jou een plan van aanpak opgesteld. Dit plan is altijd maatwerk en is gebaseerd op een 8 stappen aanpak waardoor alle relevante onderwerpen aan bod komen. Dit plan is gebaseerd op de jarenlange ervaringen van de coaches van de VESB.

Als Natuurcoach gebruik ik ook graag de natuur in mijn aanpak, het kan dus ook zijn dat we in plaats van binnen te zitten ook buiten gaan voor een sessie.

De 8 stappen aanpak:

  • oriëntatie
  • analyse stressklachten
  • rust en ontspanningstechnieken
  • omgaan met stress en emoties
  • versterken van je competenties
  • levensmissie, talenten en drijfveren versterken
  • herstellen sociale contacten en contactenwerk
  • werkhervatting, terugval preventie en follow-up

De doorlooptijd van een traject varieert naargelang je eigen situatie. Je kan best rekenen op gemiddeld 6-12 sessies en een doorlooptijd van ongeveer 3 à 4 maanden. Je ontvangt bij aanvang van je traject je eigen hulpboekje om je ervaringen en vorderingen bij te houden.

Ik werk volgens de principes en volg de gedragscode van de VESB. Kijk via de link hieronder zeker eens op de site voor meer informatie. Je kan natuurlijk ook altijd mij contacteren voor het stellen van je vragen

https://www.verenigingerkendestressburnoutcoaches.be/

WORKSHOPS

– grenzen stellen op 7/07 in Flux en op 14/07 in de natuur
– Patronen op 18/08 in de natuur en op 25/08 bij flux
– pleasergedrag op 15/09 in de natuur en 22/09  in Flux
– perfectionisme op 13/10 in de natuur en op 20/10 in de natuur.

Tarief

  • De prijs voor een consult van 1h bedraagt 70 euro. Naargelang je energie kunnen er sessies zijn van een uur tot 2 uur.

Er is de mogelijkheid om via de bancontact app of cash te betalen.

De therapeut

Peter Massy

loopbaancoaching, stress & burn-out coach

Een afspraak maken?