Familieopstelling

Familieopstelling

Een familieopstelling is een 4-dimensionele energetische weergave van een familiesysteem, over onverwerkte trauma’s of stukken uit jouw leven. Onverwerkte stukken vanuit je familie komen naar de oppervlakte en worden zichtbaar, waardoor ook daar heling mogelijk is. Het schenkt je waardevolle inzichten en een nieuw, verruimd bewustzijn. Je kan heel sterk voelen hoe inning je verbonden bent met je voorouders. Eens je onbewuste verstrikkingen zijn opgelost ga je merken welke positieve krachten van hen naar jou toestromen.

 

Je kan bij ons terecht voor:

  • De krachtbronnen van je gezin, je relatie of van jezelf vinden
  • Vergeving en/of verzoening
  • Krachtiger in het leven staan en naar je intuïtie luisteren
  • De verbinding vinden met jezelf en met anderen
  • Onverwerkte stukken uit je verleden

 

Werkwijze

Een deelnemer brengt een vraagstuk in waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. Deelnemers krijgen door de vragende deelnemer een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut.

 

Heel belangrijk om te weten is dat wanneer je zelf geen opstelling laat doen, maar meedoet om te ervaren wat het is als representant, je deze positie als heel waardevol mag ervaren. Gedurende de hele opstelling krijg ook jij inzichten naar jouw leven en kunnen er zaken duidelijkheid krijgen. Het zijn van een representant heeft niet enkel waarde voor degene die de opstelling laat doen, zeker ook voor de representant zelf. Heel veel kostbare informatie zal naar je toe stromen. Op een korte tijd wordt veel zichtbaar en duidelijk.

 

Data

1 zondag op de maand, de data voor najaar 2020 moeten nog bepaald worden.

 

De opstellingen gaan door van 13h tot 16h.

 

Tarief

  • De prijs voor een familieopstelling bedraagt 80 euro.
  • De prijs voor representanten bedraagt 40 euro.

Er is de mogelijkheid om via de bancontact app of cash te betalen.

De therapeut

Claudia Kessen

Gezins- en relatietherapeut

Een afspraak maken?