VROUWENCIRKELS

Wij, vrouwen zijn constant bezig met van alles en nog wat. We gaan meestal door het leven als een wervelwind en moeten precies alles voor iedereen zijn. Ik kom zoveel vrouwen binnen en buiten mijn praktijk tegen die op zoek zijn naar samen zijn en delen, om los te komen van een stukje eenzaamheid. Ik creëer deze plek graag met jullie want…

Hoe anders zou je vrouw zijn als er een plaats voor je was geweest om samen te komen met vrouwen en verhalen te delen. Met je moeder, je zussen, je tantes, je grootmoeders, vriendinnen of nieuwe ontmoetingen, .. een plaats voor vrouwen om naar toe te gaan en om van terug te keren als een helere vrouw.

Hoe anders zou je vrouw zijn geweest wanneer je een plaats had gehad, een plaats om naar toe te gaan… een plaats voor vrouwen die samenkwamen om je te helpen leren wat het is om een vrouw in al haar heelheid te zijn?
Een plaats waar je gevoed werd vanuit een eeuwenoude flow, die je die eeuwenoude flow in je zelf helpt ontdekken en er op leert vertrouwen dat het al allemaal in je zit.. wachtende om bevrijd te worden…

Hoe anders zou je vrouw zijn… als je een plek had gehad waarin je bevestigd en aangemoedigd werd om meer en meer je ware zelf te worden.. een plek met vrouwen die je zijn voorgegaan in dit proces en die hun wijsheid in veiligheid delen.

Hoe anders zou je vrouw zijn als je een plek had gehad als kind of jonge vrouw waar je naar toe kon gaan om je verdriet, je boosheid, je angsten, je blijdschap te delen en waar je daarin aangemoedigd werd of troost kon vinden…

Ben je op zoek naar zo een plek en is je verlangen om meer en meer vanuit je intuïtie, je ware authentieke zelf te gaan leven, een plek waar je gezien en gehoord wordt en alles mag delen in een veilige omgeving. Een plek waarin je je mag gedragen voelen en verwondert mag worden.

Een plek waarin we met vrouwen samen op pad gaan naar je wilde natuur en meer balans?

Een plek die ontstaan is vanuit mijn eigen verlangen en zoektocht.
Schrijf je dan in voor mijn 6 vrouwencirkels, een plek om verhalen te delen en transformatie en heling te bekomen.

 

WERKWIJZE

Ik werk met een combinatie van meditatie, creativiteit, mindfullness, verhalen en mythen, opstellingen en andere therapeutische technieken vanuit verschillende strekkingen om niet enkel zomaar te delen, maar om ook echt tot groei te komen. De cirkels volgen elkaar op en werken naar een doel. Het is aangewezen om al de cirkels bij te wonen. Alsook is het een meerwaarde om te starten en te eindigen met dezelfde vrouwen om echt tot verbinding en delen in een veilige omgeving te kunnen komen.

 

DATA

vrijdagavond van 19u30 tot ongeveer 22u

25/11/2022

06/12/2022

06/01/2023

03/02/2023

04/03/2023

14/04/2023

Tarief

Prijs per persoon voor de 6 cirkels:

240€ (gespreide betaling is mogelijk mits overleg)

Er is de mogelijkheid om via de bancontact/payconiq app of cash te betalen.

De lesgeefster

Claudia Kessen

Psychotherapeut (individuele, gezins, relatietherapie)

Een afspraak maken?