Kindertolk

Ik ben Inge, kindertolk (r) en spiegelexpert.

Ik help ouders die ‘s nachts wakker liggen over hun kind.

Soms vertoont een kind gedrag waarmee we als ouder niet spontaan weten wat te doen.

Als kindertolk bied ik de juiste woorden aan datgene wat er achter het gedrag van je kind zit. Woorden die ophelderen, bewust maken, helen, spiegelen, bevrijden en leiden tot een oplossing voor jou én je kind.

Want achter dat moeilijk gedrag, spel, ontwikkeling, lichamelijke klachten, eetpatronen, slapen, zindelijkheid of zelfs ziekte ligt een liefdevolle en glasheldere spiegel die ik specifiek en persoonlijk vertaal volgens de Presentchild methode.

Signalen van kinderen nemen we vast zonder een bril van oordeel maar met een onderzoekende blik… open… nieuwsgierig… als richtingaanwijzer…

Jij vertelt het verhaal over je kind en ik maak de vertaling naar jou als ouder. Je kind wordt dus geholpen zonder dat hij/zij erbij moet zijn. Een prachtige manier die vaak direct effect heeft en deuren opent tot groei en nieuwe verbindingen in jouw gezin. Jij verbindt met liefde naar jezelf en je kind kan het spiegelend gedrag loslaten.

 

Mooi toch?

 

Een kindertolk ® traject bestaat uit 3 gesprekken van ongeveer 1,5 uur met 1 van de ouders zonder kind erbij.

  • De intake sessie: De eerste stap in het traject is het blootleggen van het probleem. Wat doet jouw kind? Sinds wanneer doet jouw kind zo?
    Wat zijn de triggers?
    Wat maakt het gedrag erger of net beter? Jij vertelt en ik luister naar jouw verhaal aan de hand van zeer gerichte vragen.
  • Vertaling: Hierbij voel ik het verhaal en gebruik ik de methode van PresentChild om dit verhaal specifiek te vertalen. Ik schets een kader en zo komt er een rake boodschap van je kind naar jou. Bij deze stap ben je niet aanwezig.
  • Terugkoppelingssessie: 1 tot 2 weken later vallen de puzzelstukken in elkaar tijdens een tweede sessie. Jij hoort de vertaling van het gedrag dat jouw kind vertoont. Wat wil jouw kind jou zo graag vertellen?
  • vervolgsessie: Hier gaan we samen kijken hoe het gaat met je kind en wat jij nog verder nodig hebt om aan de slag te gaan met de boodschap van je kind.

Tarief: 300 euro voor het hele traject. Dit bestaat uit 3 gesprekken van +- 1,5 uur en een vertaling die ik maak (2 uur). 


De therapeut

Meer informatie