Gesprekstherapie voor jongeren & volwassenen

Door middel van gespreksvoering brengen we samen de moeilijkheden die de persoon ervaart in kaart en gaan we op zoek naar manieren om hiermee om te gaan.

 

Waarbij kan Jan je helpen:

  • ZELFVERTROUWEN

Ben jij op zoek naar jouw talenten en passies? Leer jezelf kennen en bouw een sterke persoonlijkheid op.

Zelfvertrouwen is een eigenaardig iets. Het zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat en het leven met een open blik tegemoet treedt. Er zijn echter struikelblokken (bv. faalangst, uitstelgedrag, gebrek aan assertiviteit, …) die ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen soms ver zoek is.

Jouw talenten zijn de sleutel die je helpen om jouw hindernissen te overwinnen.

Iedere persoon zit boordevol talenten. Iedereen. Tijdens het traject maken we een lijst met dingen waar jij trots op bent. Zo treedt je in de toekomst met meer zelfvertrouwen uitdagingen tegemoet en maak je hierbij gebruik van jouw talenten.

Verder leer je jezelf de nodige ruimte te geven om fouten te maken en deze als kansen te zien om dingen bij te leren en te verbeteren. Aanvaard complimenten wanneer jij jouw problemen oplost en geniet ervan.

Streef naar een nieuwe ik mét een gezonde portie zelfvertrouwen. Geef jouw leven een positieve boost zodat je opnieuw energie door je lichaam voelt stromen.

  • STRESS BEHEERSING

Ben jij op zoek naar een betere werk-privébalans? Samen met jou ga ik graag op zoek naar een evenwicht dat zorgt voor meer rust en kwaliteit in jouw leven.

Tijdens het traject zorgen we voor meer structuur in je agenda, zodat je meer kan genieten van quality time. 
Bovendien heeft een betere taakverdeling een positieve invloed op jouw (werk)druk en stress.

Leer zelf je evenwicht zoeken én vinden, zowel op je werkplek als thuis.

Samen gaan we voor meer zelfdiscipline zodat je je (toekomst)plannen actief aanpakt. Uitstelgedrag is verleden tijd. Creativiteit en zin voor initiatief geeft jouw leven een nieuwe boost. We gaan op zoek naar dat wat jou voldoening en rust schenkt.

Alleen jij beheerst je leven. 

 

  • POSITIEVE MINDSET

Heb je het gevoel geleefd te worden en is jouw motivatie zoek? Samen geven we jouw leven een nieuwe, bruisende wending.

Als mentor en klankbord luister ik, in alle vertrouwen en integriteit, naar de zaken die jij wil aanpakken. Door jouw gedachten vrij en ongedwongen te delen komen we tot de kern van verandering.

Samen ontdekken we diverse technieken die negatieve gedachten en situaties een positieve wending geven. Verder helpen ze jou om het leven in zijn totaliteit, en ook (kleinere) gebeurtenissen in een heel ander perspectief te bekijken.

Hoe gemotiveerder jij bent om een positieve en open mindset te creëren, hoe meer jij in staat bent om jouw leven zelf in handen te nemen en te verrijken.

Dankzij specifieke oefeningen sta je krachtiger in het leven waardoor je op een positieve manier met onverwachte of vervelende situaties beter leert omgaan. Sterker nog, je zal stapsgewijs met plezier en enthousiasme nieuwe uitdagingen tegemoet treden. Jij bepaalt zelf jouw houding en gedachtegang in het leven.

Haal het beste uit jezelf naar boven. Leer op een positieve manier met dagelijkse en uitdagende situaties omgaan. Je positieve mindset zal bijdragen tot jouw persoonlijk geluk en dat van anderen.

Werkwijze

De eerste sessie is steeds een kennismakingsgesprek/intake. Afhankelijk van de problematiek wordt er in samenspraak met de cliënt een vervolgafspraak gemaakt.

Een consultatie duurt gemiddeld 75min.

Na de consultatie is er ondersteuning/opvolging per email en telefoon tijdens het traject en tot 6 maand na het afsluiten van het coachtraject.

 

Tarief en terugbetaling

  • De prijs voor een consult bedraagt 75 euro.
  • Momenteel is er nog geen terugbetaling van het ziekenfonds mogelijk.

De therapeut

Evi Minnen

psychotherapeut (individuele en relatie therapie)

Een afspraak maken?